1 2 3 4 5 6 7 8 9

03-Apr-2024

WEBINAR SIRI I - ANUGERAH KHAS YB MENTERI PENDIDIKAN TINGGI: REKA BENTUK KURIKULUM DAN PENYAMPAIAN INOVATIF (AKRI)

15 Januari 2024 | ๐–๐ž๐›๐ข๐ง๐š๐ซ ๐€๐ง๐ฎ๐ ๐ž๐ซ๐š๐ก ๐Š๐ก๐š๐ฌ ๐˜๐ ๐Œ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ข ๐“๐ข๐ง๐ ๐ ๐ข: ๐‘๐ž๐ค๐š ๐๐ž๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐Š๐ฎ๐ซ๐ข๐ค๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ฆ ๐๐š๐ง ๐๐ž๐ง๐ฒ๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ข๐š๐ง ๐ˆ๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐Ÿ (๐€๐Š๐‘๐ˆ) telah diadakan secara dalam talian iaitu melalui platform zoom meeting.

Program yang berlangsung selama 1 jam ini telah disampaikan oleh YBrs. Dr. Shah Iskandar Fahmie bin Ramlee, Pensyarah Kanan, Fakulti Keusahawanan dan Perniagaan (FKP). Beliau juga merupakan Ketua Projek dan telah memenangi ..

21-Dec-2023

Webinar Transformative Teaching With Canva For ODL

20 Disember 2023 | Webinar Transformative Teaching With Canva For ODL telah diadakan secara dalam talian iaitu melalui platform zoom meeting.

Program ini dianjurkan oleh Pusat Kecemerlangan & Pembangunan Akademik (PKPA) dengan kerjasama Pusat Pengurusan Kualiti (PPQ).

Program yang berlangsung selama 2 jam ini telah disampaikan oleh YBrs. Dr. Hana Yazmeen, Ketua Unit Ignites Venture Lab UMK dan disertai oleh 100 orang Staf Akad..

19-Dec-2023

Penyertaan Universiti Malaysia Kelantan ke International University Carnival On E-Learning (IUCEL 2023)

25 - 26 September 2023 | UMK sentiasa cemerlang dan terkehadapan dalam penyertaan pertandingan inovasi PdP, terutama IUCEL sejak 2014 sehingga 2022 di bawah seliaan Pusat Kecemerlangan Dan Pembangunan Akademik (PKPA).

Gerak Kerja Governan Pembangunan Kepimpinan Akademik UMK ke USM

21 - 22 September 2023 | Satu Gerak Kerja Governan Pembangunan Kepimpinan Akademik UMK ke USMSelanjutnya..

19-Dec-2023

Bengkel “Crafting Dynamic Learning: A Transformative Curriculum Design In Experiential Learning Using IDEAL”